Villa Masha

Villa Masha udaljena je 4 km od Trogira do kojeg se može doći i brodom koji s plaže, odmah ispod naše kuće, odlazi u Trogir svaki sat vremena i vraća se u Seget Vranjicu.
Zračna luka je udaljena 4 km. Ondje se može iznajmiti rent-a-car ili uzeti taxi.

Udaljenost od glavnog dalmatinskog grada Splita, s poznatom Dioklecijanovom palačom, mnogim muzejima i kulturnim sadržajima (Splitsko ljeto, Drama, Opera, Balet, Koncerti), je 25 km

shadow

6-7 osoba
3 spavaće sobe
Dnevni boravak
BBQ
Sprava za vježbanje

Kuhinja s blagavaonicom
2 kuponice i 3 WC
2 prostrane terase

Bazen 9m x 5m
Wi-fi
SAT TV
Klima
Tenis igralište (u blizini)

Villa Masha

Villa Masha je samostojeća kuća, vrlo pogodna za boravak 6 do 7 osoba. Iznajmljuje se u cjelini kao turistički objekt. Ima 3 dvokrevetne spavaće sobe i jednu dvokrevetnu dječju sobu. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, priključkom na bežični internet (Wi-Fi), LCD SAT-TV. U stambenom dijelu ville nalaze se 2 kupatila i 3 WC-ea s bideom. U suterenu je perilica za rublje i još jedan Wc-e. Kuća raspolaže sa svim potrepštinama za domaćinstvo. Iz blagovaonice i dnevnog boravka pristupa se na 2 prostrane terase s nadstrešnicom koje su pogodne za dnevni boravak i objedovanje. S njih se pristupa bazenu (veličine 9m x 5m) i uživa u pogledu na akvatorij s 22 otoka (pogled zabilježen u UNESCO-u).
Villa Masha je u potpunosti klimatizirana, a pogodna je i za zimski boravak jer je vrijeme kod nas pretežno sunčano. Za romantične zimske trenutke možete koristiti kamin. U kući imamo krevet za bebu i stolicu za hranjenje. Nalazi se 80 koraka od mora. Sa sjeverne strane gosti mogu parkirati na dva parkinga.

U blizini kuće nalaze se 2 mini-marketa, a ako gost nije raspoložen za kuhanje, na južnoj strani poluotoka (5 minuta pješice) nalaze se 2 restorana. Gosti također mogu koristiti restorane u obližnjem kampu (navečer živa muzika) i obližnjem hotelu.

Naši gosti na plaži ispod kuće, udaljenoj samo 80 koraka, mogu koristiti naš vez za brod.

U blizini kuće mogu se iznajmiti teniski tereni, a u konjičkom klubu može se iznajmiti i konj za jahanje kroz obližnju šumu. Na plaži ispod naše kuće iznajmljuju se jet-ski i sve ostalo za morske aktivnosti.

Iz Seget Vranjica i Trogira svaki dan organiziraju se jednodnevni izleti na susjedne otoke (Fish picnic). Preporučaju se izleti na Slapove Krke, Plitivička jezera, Primošten i Međugorje.

Gosti s vlasnicima mogu kontaktirati na engleskom, francuskom, talijanskom i češkom jeziku.

U cijenu je uključena boravišna pristojba.

Udaljenost od mora
80 koraka
Udaljenost od Trogira
4 km
Udaljenost od zračne luke
15 minuta
Udaljenost od Splita
25 km